Samenwerkingspartners

Karakter

Talenti a Casa werkt samen met Karakter. Karakter is een expertisecentrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie dat kwalitatief hoogwaardige diagnostiek en behandeling biedt aan kinderen en jongeren met ernstige, vaak meervoudige psychiatrische problemen. 
Een psychiater van Karakter sluit regelmatig aan bij de interne overleggen van Talenti a Casa. Hierdoor kunnen cliënten veelal gewoon bij Talenti a Casa behandeld blijven worden zonder doorverwezen te hoeven worden naar de specialistische ggz. Indien nodig kan dat natuurlijk wel en zullen we dit met alle partijen afstemmen. Hierdoor houden we de hulp zo laagdrempelig mogelijk. 

Praktijk Uit de knoop

Praktijk Uit de knoop biedt integratieve kinder- en jeugd therapie voor kinderen en jongeren die bij het opgroeien “in de knoop zijn geraakt.” Ook ouders kunnen terecht in haar praktijk in Weert voor ondersteuning en advies. Talenti a Casa werkt nauw samen met praktijk Uit de knoop. Zo blijven de lijntjes binnen een traject altijd kort.

Ons team

Ontmoet onze professionals

Al 15 jaar lang dragen wij met veel passie en plezier bij aan de bemiddeling tussen gastouder en vraagouder. Door middel van maatwerk en persoonlijk contact zorgen wij voor de juiste match!